به ارزش ۲۵۰ میلیون تومان؛ ۶۰۰ تن ذرت علوفه‌ای از زمین‌های تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی اراک برداشت شد

بیش از ۶۰۰ تن ذرت علوفه‌ای به ارزش ۲۵۰ میلیون تومان از ۱۵ هکتار زمین کشاورزی زیر کشت در مجموعه تحقیقاتی کشاورزی و دامپروری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک برداشت شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اراک، مدیر مجتمع دامپروری و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با اعلام این خبر اظهار کرد: «در روزهای اخیر با برداشت بیش از ۶۰۰ تن ذرت علوفه‌ای به ارزش ۲۵۰ میلیون تومان، نیاز مجتمع دامپروری دانشگاه برطرف و صرفه‌جویی قابل توجهی در این خصوص صورت گرفت.»

رضا اسدی افزود: «با توجه به اجرای برنامه‌های صرفه‌جویی اقتصادی و تأکید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این خصوص و با حمایت و پشتیبانی مجموعه دانشگاه آزاداسلامی اراک، تابستان امسال در ۱۰ هکتار از زمین‌های تحقیقاتی کشاورزی مجموعه دامپروری واحد اراک برای استفاده دامپروری دانشگاه آبیاری تحت فشار انجام شد و ۱۵ هکتار از این زمین‌ها به ذرت علوفه‌ای اختصاص یافت.»

وی عنوان کرد: «پس از برداشت جو در تابستان، ۱۵ هکتار ذرت علوفه‌ای به‌عنوان کشت دوم در مزارع دانشگاه کشت و برداشت شده است.»