برگزاری نهمین نشست هم اندیشی سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی و واحد اراک با استادان دانشکده کشاورزی ومنابع طبیعی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک، دکتر حسین کلانتری سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی و واحد اراک در ادامه بازدید ها و نشست ها با استادان و کارکنان دانشگاه عصرامروز در نهمین نشست هم اندیشی با استادان دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی در راستای دریافت ایده ها و پیشنهادهای استادان  دانشگاه حضور و به پرسش های آنان پاسخ داد و از برخی آزمایشگاه های دانشکده بازدید کرد.

سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی بابیان اینکه دانشگاه آزاداسلامی اراک دارای پتانسیل و ظرفیت بسیارخوب علمی در زمینه های فنی،کشاورزی،علوم انسانی ، مدیریت و... همچنین تجهیزات آزمایشگاهی و کار گاهی بر خوردار است اظهار کرد:امیدواریم با کمک و همراهی استادان و کارکنان بتوانیم دانشگاه آزاداسلامی را به عنوان دانشگاه کار آفرین در سطح استان مرکزی معرفی کنیم.