دیدار مدیر عامل شرکت توزیع برق استان با سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک، ظهر امروز مهندس محمد الله داد مدیر عامل شرکت توزیع برق استان مرکزی، مهندس علی اکبر بصیری مدیر دفتر تحقیقات و مهندس علی رضایی مدیر روابط عمومی توزیع برق استان ضمن دیدار با سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی و تبریک انتصاب ایشان به سمت سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی ،در راستای تعامل و ارتباط بیشتر دانشگاه با صنعت برق و همچنین انعقاد و امضای تفاهم نامه همکاری بین دو سازمان در حوزه های پژوهشی وآموزشی و استفاده از اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان در شرکت توزیع برق استان در چارچوب فرصت مطالعاتی در رشته های برق، اقتصاد، منابع انسانی، ایمنی و ... معرفی دانشجویان برتر ارشد و دکتری به شرکت توزیع برق استان جهت گذراندن دوره سربازی بعنوان سرباز نخبه بحث و گفتگو کردند.

در این جلسه دکترحسین مظاهری معاون علمی دانشگاه، دکتر محمد باقر توکلی رییس دانشکده فنی و مهندسی، دکتر سجاد باقری سرپرست اداره ارتباط با صنعت دانشگاه حضور داشتند.