بدرقه دانشجویان زائر پیاده‌روی اربعین در دانشکده سمای اراک

مراسم بدرقه دانشجویان دختر زائر اربعین حسینی دانشگاه‌های آزاد اسلامی اراک، سما، پیام‌نور و اطهر به تعداد ۴۵ نفر برگزار شد.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه ازاداسلامی اراک، به همت امور فرهنگی و بسیج دانشجویی دانشکده فنی و حرفه‌ای سمای اراک، مراسم بدرقه دانشجویان دختر زائر اربعین حسینی دانشگاه‌های آزاد اسلامی اراک، سما، پیام‌نور و اطهر به تعداد ۴۵ نفر با حضور حجت‌الاسلام محمود یزدانی معاون دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی اراک، عبدالله رحیمی رئیس دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان مرکزی، عباس کریمی معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی واحد اراک و سایر مسئولان و خانواده‌ دانشجویان برگزار شد.

در این مراسم حجت‌الاسلام محمود یزدانی معاون دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی اراک در مسجد دانشگاه درباره ارزش و فضیلت پیاده‌روی اربعین و زیارت اباعبدالله الحسین(ع) صحبت کرد.

در ادامه دانشجویان دختر زائر پیاده‌روی اربعین حسینی بدرقه شدند.

.