بازدید سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی از دانشگاه آزاداسلامی واحد فراهان

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فراهان ، دکتر حسین کلانتری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک در ادامه‌ی بازدیدهای خود از واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی عصر امروز به همراه دکتر عبداله رحیمی رییس دبیرخانه هیأت امنای استان از دانشگاه آزاد اسلامی واحد فراهان بازدید و طی نشستی صمیمانه با کارکنان و اعضای هیأت علمی از نزدیک مشکلات، دغدغه ها و پیشنهادهای آنان را شنیدند. همچنین به منظور بررسی و رفع مشکلات و آگاهی از وضعیت واحد فراهان جلسه‌ای را با حضور رضا سربندی شهردار، سرهنگ حسین رضایی فرماندهی ناحیه‌ مقاومت بسیج و اسماعیل ارتگلی مدیر آموزش و پرورش شهرستان فراهان در دفتر ریاست واحد فراهان برگزار کرد.

در ابتدای جلسه دکتر مجید حق وردی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد فراهان ضمن عرض خیر مقدم، گزارشی از روند تأسیس و ادامه ی فعالیت واحد فراهان و وضعیت فعلی واحد از جمله تعداد دانشجویان و کارمندان و اعضای هیات علمی، وضعیت نقل و انتقال کارکنان و اعضای هیات علمی، تعداد رشته های فعال و ساختمان ها و ... ارائه کرد.

در ادامه دکتر حسین کلانتری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام عزاداری اباعبدالله الحسین (ع) و اظهار خوشحالی از حضور در جمع کارکنان واحد فراهان ابراز امیدواری کرد که بتواند به طور مرتب و مستمر از واحدهای استان بازدید داشته باشد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی گفت: مرکز تحول در جامعه دانشگاه می باشد و اگر تحول اساسی در دانشگاه و مجموعه های آموزشی ایجاد شود این تحول به جامعه نیز تسری پیدا می کند و نتایج آن در جامعه مشاهده خواهد شد و این تحول در حوزه های مختلف دانشگاه بوسیله کارکنان و اعضای هیات علمی امکانپذیر خواهد بود.

وی بیان کرد: وقتی صحبت از دانشگاه نسل سوم و چهارم می شود منظور دانشگاهی است که پیشرو تر از جامعه است و اگر دانشگاه به این نقطه برسد وظیفه ی اصلی خود را انجام داده وگرنه در مرحله آموزشی متوقف خواهد ماند. بنابراین وظیفه ما اینست که با پایش توانمندی های دانشگاه و منطقه، بررسی کنیم و ببینیم چه رشته هایی را می توان در دانشگاه ایجاد کرد که کاربردی و فراگیر بوده و بتواند دانشجوی جدید جذب کند و در واحد فراهان این مساله باید توسط مدیران و اعضای هیات علمی دانشگاه دنبال شود و بررسی شود که با توجه به کم جمعیت بودن شهرستان و ارتباط محدودی که با صنعت دارد راهکارهای مناسب را برای این موضوع پیدا و عملیاتی کنند.

کلانتری افزود: وقتی صحبت از دانشگاه و صنعت می شود به این معنی است که دانشگاه باید به دنبال صنعت و جامعه برود نه اینکه صنعت به دنبال دانشگاه باشد و اعضای هیات علمی واحدها باید تلاش و جدیت بیشتری در این زمینه داشته باشند و با مراجعه به صنعت و ارائه استعدادها و توانایی های خود به صنعت و جامعه و گرفتن پروژه ها و کارها، منابع را جذب و به دانشگاه بیاورند و ما در این زمینه اعضای هیات علمی را یاری خواهیم کرد و در حد توان و بضاعت، آمادگی بررسی و حمایت از طرح های آنان را داریم.

وی در پایان صحبت های خود خطاب به حاضران در جلسه گفت : تنها راه نجات دانشگاه از بحران های پیش رو، خود ما هستیم و تنها این ما هستیم که می توانیم دانشگاه را به رشد و بالندگی برسانیم.

وی گفت: عزت و سربلندی دانشگاه توسط خود شما کارکنان و اعضای هیأت علمی حفظ خواهد شد پس شایسته است که همه ی شما و ما دست به دست هم داده و با مضاعف نمودن تلاش ها و فعالیت های خود مسیر روشنی را پیش روی دانشگاه ترسیم نماییم.

در ادامه جلسه بعضی از کارکنان و اعضای هیأت علمی واحد فراهان به بیان مسائل و مشکلات و دغدغه های خود پرداخته و پیشنهادهایی را نیز در این زمینه ارائه کردند.

همچنین به منظور بررسی و رفع مشکلات و آگاهی از وضعیت واحد فراهان جلسه‌ای با حضور رضا سربندی شهردار، سرهنگ حسین رضایی فرماندهی ناحیه‌ مقاومت بسیج و اسماعیل ارتگلی مدیر آموزش و پرورش شهرستان فراهان در دفتر ریاست واحد فراهان برگزار شد.