برگزاری اولین نشست هم اندیشی پیرامون مباحث و موضوعات مدیریت شهری در دانشگاه آزاد اسلامی اراک

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، نشست هم اندیشی پیرامون مباحث و موضوعات مدیریت شهری و استفاده از ظرفیت های آموزشی ،پژوهشی ،فرهنگی و ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی اراک و مسائل شهری با حضور دکتر حسین کلانتری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک، شهردار و اعضای شورای اسلامی کلان شهر اراک وبرخی از معاونان دانشگاه در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه آزاداسلامی اراک برگزار شد.

دکتر حسین کلانتری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک ضمن خیرمقدم به میهمانان و تسلیت به مناسبت ایام سوگواری شهادت حضرت اباعبدا... الحسین ع افزود: دانشگاه آزاداسلامی اراک به لحاظ فنی مهندسی، معماری و شهرسازی، خدمات شهری، مسائل فرهنگی، منظر و مبلمان شهری و... از اطلاعات علمی و تخصصی بالایی برخوردار است.

وی خاطر نشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی اراک توانایی ایجاد کمیته های مختلف در بخش های مختلف جامعه را دارا می باشد که امیدواریم بتوانیم در قالب یک تفاهم نامه مشترک قراردادهایی را برحسب توافق به همراه ایجاد کمیته های تخصصی اجرایی نماییم.

کلانتری تصریح کرد:در خصوص تاسیس باشگاه فرهنگی ورزشی، ایجاد کلینیک مشاوره با مجوز سازمان بهزیستی دانشگاه می تواند پیش قدم بوده و در این زمینه اطلاعات علمی و تخصصی اساتید و دانشجویان را با یک تعامل دو سویه در اختیار شهرداری قرار دهد.

وی اظهار کرد: دانشگاه می تواند در راستای تعامل با شهرداری در خصوص فعالیت های ورزشی، آموزش های کوتاه مدت، ادامه تحصیل کارکنان شهرداری در مقاطع کاردانی و کارشناسی بدون کنکور با شهرداری همکاری داشته باشد.

در ادامه این نشست مهندس محمدحسین فدایی رییس شورای اسلامی شهر اراک ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید ابراز امیدواری کرد که برگزاری جلسات هم اندیشی با دانشگاه منتج به یک پروتکل شود و جلسات مستمری بین شورا، شهرداری و دانشگاه شکل بگیرد تا از توان علمی و فنی مهندسی دانشگاه در جهت رفع مشکلات شهری بهره مند شویم.

مهندس محمد کریم شفیعی شهردار اراک نیز در این نشست ضمن تبریک انتصاب و حضور دکتر کلانتری به عنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی ،گفت: در حوزه مدیریت شهری برای حل مشکلات باید از پتانسیل و توانمندی های فنی مهندسی، تجربیات علمی و تحقیقات پژوهشی دانشگاه در خصوص مدیریت شهری استفاده نماییم.

وی با اشاره به اینکه برنامه راهبردی ۵ ساله و چشم انداز شهرداری برای هدایت و مدیریت شهر با جدیت شورا و همت شهرداری تدوین شده، افزود: بودجه سال ۹۹ شهرداری بر اساس دغدغه ها و نیازهای شهر و نظرات شهروندان تدوین می شود و قطعا در بحث مدیریت شهری از ظرفیت آموزشی دانشگاه استفاده می کنیم.

طوفان محمدی رییس کمیسیون فنی ، عمران ، حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر اراک در این نشست اظهارکرد: امیدواریم همکاری های مطلوبی بین شهرداری، شورا و دانشگاه شکل بگیرد.

وی افزود:هم اکنون مرکز پژوهش های شورای شهر به همت اعضای شورای دوره پنجم احیا شده و امیدواریم که پژوهش ها بر اساس نیازهای شهر انجام شود و باعث رشد و توسعه شهر گردد.

فرزانه رحمتی رییس کمیسیون خدمات شهری، سلامت و محیط زیست شورای اسلامی شهر اراک نیز در این نشست گفت: باید ارتباط موثری بین دانشگاه و مدیریت شهری برقرار شود چرا که کار کردن برای علوم دانشگاهی نیاز به ارتباط بیشتر دارد و استفاده از تکنولوژی نوین می تواند در توسعه شهرها بسیار موثر باشد.

وی افزود:دانشگاه آزاداسلامی اراک از گذشته محل پرورش دانشجوهای نخبه و پر تلاش بوده که توانسته اند افراد موثری در جامعه باشند.لذا امیدواریم با همکاری شهرداری و دانشگاه حرکتی جدی برای برای توسعه شهر اراک شکل بگیرد.

پیمان رشیدی رییس کمیسیون نظارت و پیگیری شورای اسلامی شهر اراک در این نشست بیان کرد: هرکاری خصوصا در بحث اجرایی نیاز به پایه های مطالعاتی دارد و چه جایی بهتر از دانشگاه که محل اصلی تولید علم می باشد.لذا امیدواریم این سلسله جلسات هم اندیشی ادامه داشته باشد و منتج به نتیجه شود و کمک بیشتری به مرکز پژوهش های شورا نماید.

علی محصولی عضو شورای اسلامی شهر اراک نیز در این نشست گفت: امیدواریم از کمک های دانشگاه برای ارایه خدمات بهتر به شهروندان استفاده شود.

ایرج رضایی رییس کمیسیون برنامه و بودجه و حقوقی و املاک شورای اسلامی شهر اراک نیز در این نشست گفت: برخی از فرصت ها در صورت غفلت، تبدیل به تهدید می شود و یکی از این فرصت ها دانشگاه ها هستند. لذا باید ارتباط قوی تری بین دانشگاه و شهرداری باشد تا فعالیت های هر دو مجموعه علمی تر و کاربردی تر باشد تا به توسعه شهری کمک بیشتری شود و بتوانیم اراک را به شهری آبادتر تبدیل نماییم.

معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک نیز با تاکید بر اینکه شهر اراک از فقدان معماری خوب و تخصصی رنج می‌برد افزود: دانشگاه پیشنهاد می‌کند و آمادگی دارد در اولین جشنواره معماری شهر اراک با حضور دکتر کلانتری و با بهره گیری از توان علمی گروه متخصص معماری دانشگاه آزاد اسلامی اراک  با همکاری شهرداری شرکت نماید.

عین القضاتی به مشکلاتی چون فرسوده بودن ناوگان شهری اراک خصوصا مسیردانشگاه آزاداسلامی اراک( شهرک دانشگاهی امیرکبیر)، اصلاح آسفالت در مسیر دانشگاه، استفاده از پوشش و تور جهت وسایل نقلیه حمل زباله ، پرتگاه های خطرناک کنار جاده و نخاله هایی که به اطراف دانشگاه توسط شهرداری ریخته می شود اشاره کرد و از شهردار و اعضای شورای شهر در این خصوص خواست به دلیل حضور دانشجویان غیر بومی و رعایت شأن دانشجویان دانشگاه آزاداسلامی اراک با دانشگاه همکاری بیشتری داشته باشند.