برگزاری اولین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در دانشگاه آزاد اسلامی اراک

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک ،اولین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با حضور دکتر حسین کلانتری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، عبداله رحیمی رییس دبیرخانه هیأت امنای استان، رؤسای شوراهای تخصصی استان و رؤسای واحدها و مراکز آموزشی دانشگاهی استان در سالن جلسات حوزه ریاست واحد اراک برگزار شد.

سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی ضمن تبریک سال تحصیلی جدید گفت: اعضای هیات علمی و روسای واحدهای دانشگاهی استان باید توجه ویژه ای در راستای منویات مقام معظم رهبری در دانشگاه، مصوبات اسلامی شدن دانشگاه و مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی داشته باشند.

وی خاطر نشان کرد:گسترش روحیه اخلاقی در دانشگاه، گسترش روحیه تربیتی و معنوی و بحث عفاف و حجاب در سیستم دانشگاه از جمله مواردی هستند که مورد تاکید و در اولویت قرار دارند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک تاکید کرد: آیین نامه پوشش و آراستگی باید همیشه مدنظر و مورد عنایت مسئولان واحدهای دانشگاهی استان قرار گیرد.

رییس شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی به حضور تمام ‌وقت رؤسا و معاونان آنان در واحد به عنوان یکی از مهم‌ترین موضوعات اشاره کرد و گفت: رؤسای واحدها و مراکز آموزشی استان می‌بایست تمامی اهتمام خود را در این خصوص با توجه به مقررات مربوطه و تعهدات مسؤولانه به کار گیرند و ضمن حضور تمام‌وقت خود در واحد، بر حضور تمام‌وقت معاونان و هیأت رییسه نیز نظارت مؤثری داشته باشند. تلاش شبانه‌روزی و بی دریغ مسؤولان واحدها، جزئی از تعهدات پذیرش مسؤولیت واحد و معاونت‌های مختلف واحدهاست و پاسخ‌گویی مداوم و به موقع به دانشجویان از یک سو و سازمان مرکزی از سویی دیگر از جمله مهم‌ترین وظایف آنان به شمار می‌رود.

رییس واحد اراک اظهار کرد: رمز پیشرفت و کسب موفقیت هر دانشگاه ، حضور مستمر و نظارت مؤثر رییس واحد و معاونان وی بر حوزه های مختلف دانشگاه بوده و عدم توجه به این موضوع خطری جدی برای توفیق واحدها و مراکز استان محسوب می‌شود.

وی ضمن اشاره به بحث صرفه جویی در هزینه های دانشگاه اظهارکرد: رعایت ضوابط و مقررات دانشگاه و عدم نگاه اداری و کارمندی در سیستم دانشگاه از جمله موارد مورد تاکید و توجه می باشد.

کلانتری با توجه به شروع ترم و سال تحصیلی جدید بیان کرد: نظارت همه جانبه ،رفع نواقص و مشکلات و ارتقاء تجهیزات رفاهی، امنیتی ، ایمنی و...در خوابگاه­ها ، نظارت مستمر برکیفیت غذای دانشجویی ،نظارت بر تردد دانشجویان به منظور تکریم واقعی دانشجویان و خواسته های آن ها درچارچوب قوانین و مقررات دانشگاه از موارد بسیار مهم عنوان کرد.

وی افزود: آیین استقبال از دانشجویان و خانواده های آنان برای ترم جدید و نکوداشت این ایام با توجه به مصادف بودن با ایام محرم  وصفر باید با شرایط خاص در دستور کار واحد ها و مراکز آموزشی استان قرار گیرد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک تصریح کرد: از رؤسای واحدها و اعضای هیأت علمی تقاضا داریم جهت افزایش نقاط قوت و کاهش نقاط ضعف دانشگاه و بهتر شدن شرایط موجود پیشنهادهای خود را ارائه و مسولان را در این راستا حمایت و مساعدت نمایند.

وی با اشاره به طرح آمایش استان و مطالعه در خصوص مزیت و پتانسیل های هر منطقه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی اراک پیشنهاد ایجاد سرای نوآوری را ارائه کرده امیدواریم با توجه به شرایط ویژه هر شهرستان سرای نوآوری های مختلف از جمله سرای نوآوری پتروشیمی در شازند، محصولات باغی در ساوه و.... ایجاد شوند تا موجبات ایجاد فضای کسب و کار و افزایش توانمندسازی دانشجویان در بخش‌های مختلف فراهم شود

سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی گفت:امیدواریم تا یک هفته آینده 4 سرای نوآوری پیشنهاد شود تا با ایجاد مراکز کارآفرینی دانشگاهی، درآمدزایی بیشتر و عدم وابستگی به شهریه را در آینده ای نزدیک شاهد باشیم.

کلانتری ضمن قدرانی مجدد از زحمات رؤسای محترم واحد ها ومراکز آموزشی دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی، پی‌گیری مجدانه و اندیشمندانه آنان را در پیشبرد اهداف دانشگاه آزاد اسلامی خواستار شد.