ادای احترام معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی به شهدای واحد اراک

۲۵ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۳۱۶۰ اخبار دانشگاه رویداد های مهم
معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در سفر به استان مرکزی با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی اراک به شهدای این واحد ادای احترام کرد.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک، احمد حیدری معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاداسلامی  امروز به همراه برخی از مسئولان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی که به‌منظور شرکت در آیین تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک به این استان سفر کرده‌اند، با حضور در یادمان شهدای جاویدالأثر دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک یاد و خاطره قهرمانان هشت سال دفاع مقدس را گرامی داشتند.

مجتبی توانگر سرپرست مرکز رسانه و نشر علمی دانشگاه آزاد اسلامی و برخی از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی نیز معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاداسلامی را همراهی کردند.