بیانیه دانشگاهیان دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی به مناسبت ۹ دی روز بصیرت و تجدید میثاق با ولایت

۰۸ دی ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۰ کد : ۲۷۰۲ اخبار دانشگاه رویداد های مهم
دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در بیانیه‌ای اعلام کرد: حماسه ۹ دی‌ ۸۸ تجلی حماسه عاشورایی بود و حضور مردم توطئه دشمن را خنثی کرد.

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از روابط عمومی واحد اراک، هرسال با فرارسیدن ایام‌الله ۹ دی مردم بابصیرت ایران خود را آماده برگزاری این رویداد الهی می‌کنند.

به همین مناسبت، دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی به مناسبت ۹ دی، روز بصیرت و تجدید میثاق با ولایت، بیانیه‌ای به شرح زیر صادر کرده است.

در این بیانیه آمده است:

«فَاصْبرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ وَلا یَسْتَخِفَّنَّکَ الَّذینَ لا یُوقِنُونَ»

9 دی ماه ۸۸ تجلی حماسه عاشورایی و میثاق معنا دار امت با مقام عظمای ولایت و نقطه سرنوشت ساز تقابل نظام سلطه و جبهه استکبار با اسلام، انقلاب و ولایت فقیه بود. حماسه‌ای ماندگار و عبرت آموز که با حضور آگاهانه و برخاسته از بصیرت متکی بر ایمان و اراده الهی ملت ایران شکل گرفت. حماسه‌ای که به فرموده رهبر معظم انقلاب، تجدید پیمان دوباره ملت بزرگ ایران با آرمان‌ها و ارزش های انقلاب است.
یوم الله 9 دی ماه؛ آغاز ‌فصلی نوین در تعمیق و تجلی پیوند امت اسلامی با آرمان‌های بلند امام راحل و تبعیت از مقام عظمای ولایت و رهبری بود.  9 دی صحنه‌ای شکوهمند و آموزنده برای معرفی شایستگی‌ و مزیت‌های ملت دشمن‌شکن ایران اسلامی برای غلبه بر جبهه دشمن و بحران‌های فراروی مسیر بالندگی و پیش روندگی انقلاب و کشور به شمار می‌رود.
آری ملتی که در 9 دی حماسه آفرید، همان ملتی است که بارها با مهارت شناخت و بصیرت خود بر دهان استکبار و جبهه باطل و یاوه گویان مشت سنگینی را فرود آورد.
جامعه دانشگاهیان دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی، ضمن گرامیداشت حماسه 9 دی و تقدیر و تشکر از ملت شریف و مومن ایران به خاطر مجاهدت‌ها و بصیرت بی‌نظیر ایشان در دفاع از ارزش های انقلاب اسلامی و پیروی از ولایت فقیه، بار دیگر با آرمان‌های الهی امام راحل عظیم الشأن (ره) و مقام عظمای ولایت حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای (مدظله العالی) تجدید میثاق می‌کنند و اعلام می‌دارد تمام توان خود را برای حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی و آرمان های نظام و انقلاب به کار خواهند بست
و در راه تحقق این اهداف از هیچ تلاشی فروگذار نخواهند کرد.