اخبارواطلاعیه ها

با حضور دکتر رهبر صورت گرفت؛ ادای احترام به شهدای جاویدالاثردانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک

دکتر فرهاد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی عصر امروز با حضور در یادمان شهدای واحد اراک، به مقام شامخ شهدای جاویدالاثر ادای احترام کردند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک،  دکتر فرهاد رهبر رییس دانشگاه آزاداسلامی به همراه برخی از مسئولان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی که به منظور شرکت در شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و آیین تکریم و معارفه  سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک به این استان سفر کرده اند، با حضور در یادمان شهدای جاویدالاثر واحد، یاد و خاطره قهرمانان ۸ سال دفاع مقدس را گرامی داشتند.

دکترمحمدصادق ضیایی مشاور ورییس مرکز حوزه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی ، دکتر سیدرضا موسوی نیا سرپرست اداره کل هماهنگی امور استان ها و برخی از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، دکتر  دکتر رهبر را همراهی می کنند.