اخبارواطلاعیه ها

برگزاری جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با حضور دکتر رهبررییس دانشگاه آزاداسلامی

شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی به ریاست دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور روسای واحدها و مراکز آموزشی و اعضای شوراهای تخصصی استان در واحد اراک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد اراک، دکتر فرهاد رهبر در این جلسه پس از شنیدن مطالب مطرح شده توسط اعضا شورا، با بیان اینکه مطالب ارائه شده مورد بررسی و پیگیری قرار می گیرد،گفت: امیدوارم مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در کنار سرپرست جدید این استان به موفقیت‌های خوبی در زمینه‌های مختلف دست یابند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه اصلاح ساختار این دانشگاه به معنای تعدیل نیروی انسانی نیست، تاکید کرد: هیچ برنامه‌ای در دانشگاه آزاد اسلامی و هیات موسس و هیات امنای این دانشگاه برای تعدیل نیروی انسانی وجود ندارد. بلکه بنا داریم زمینه ایجاد اشتغال را برای بکارگیری سایرین نیز فراهم کنیم.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی به فکر ایجاد بیکاری نیست، بلکه ماموریت دارید مشکل بیکاری فارغ التحصیلان را نیز حل کند و باید واحدها و مراکز دانشگاهی در استخدام اعضای هیأت علمی جدید نیز آینده‌نگری خوبی داشته باشند و امکانات و توانمندی‌ها در نظر گرفته شود. در همین رابطه به یک پژوهش آینده‌نگرانه نیاز داریم که ببینیم کشور به چه تخصصی نیاز دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به طراحی سامانه خرید در سازمان مرکزی به منظور ساماندهی و تأمین اقلام مصرفی واحدها و مراکز آموزشی اشاره و تصریح کرد: قرار است عرضه کنندگان کالا در این سامانه خدمات و قیمت مورد نظر را ارائه دهند تا واحدها از بهترین کیفیت و مناسب‌ترین قیمت بهره‌مند شوند.

وی با تأکید بر تربیت تکنسین ماهر در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: برای افزایش دانشجو با توجه به نیاز استان‌ها باید به تربیت تکنسین توجه کنیم، چرا که ما به اندازه کافی مهندس داریم، اما تکنسین مجرب و ماهر کم داریم، بنابراین باید بر روی کارگاه های مهارتی تمرکز کنیم.

دکتر رهبر با بیان اینکه در حال حاضر رشته‌های بین رشته‌ای مورد نیاز جامعه است، اظهار داشت: با توسعه این رشته ها، شاهد رشد و تعالی مراکز رشد و فن‌آور نیز خواهیم بود.

وی افزود: با افزایش کیفیت آموزشی و پژوهشی در دانشگاه آزاد اسلامی می‌توان در عرصه رقابت موفق ظاهر شد که این موضوع موجب ارتقای جایگاه دانشگاه ، جذب دانشجو و اثربخشی بیشتر خواهد شد.

دکتر رهبر بر استفاده از امکانات و تجهیزات دانشگاه آزاد اسلامی به منظور درآمدزایی و اقتصاد دانش بنیان تاکید کرد و افزود: از توانمندی‌های اساتید، آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها، سالن‌ها و سایر امکانات استفاده بهینه و درآمدزا داشته باشید و با تفکر برنامه‌ریزی کنید.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، با اشاره به موضوع تحول در علوم انسانی ، گفت: رسالت این امر مهم بر عهده واحدها و مراکز آموزشی است ، به گونه ای که باید با تقسیم کار و مشارکت جدی، محتوا هر رشته در علوم انسانی توسط یک واحد و اعضای هیأت علمی آن بررسی شود.

وی خطاب به مسؤولان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی،گفت:این وظیفه شماست که با برنامه ریزی و مطالعه تعیین کنید که دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در چه قطب علمی توانایی مطرح شدن را دارد. بعد از این مرحله دو قطب مُعین نیز در کنار قطب اصلی معرفی کنید تا با این کار عملاً وارد نسل سوم دانشگاه‌ها شده باشیم و به این تحول افتخار کنیم.

دکتر رهبر، تولید علم و بهره‌مندی از آن را یک ضرورت دانست و افزود: امیدوارم دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با سیاست‌گذاری جدید و تحول در نگرش، بتواند مرحله نوینی از فعالیت علمی و پژوهشی خود را آغاز کند.

در ادامه دکتر عباسعلی حیدری، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک، علاوه بر تشکر و قدردانی از دکتر رهبر رییس دانشگاه آزاداسلامی وهیأت همراه جهت حضور در نشست شورای دانشگاه استان مرکزی، اظهار امیدواری کرد که این تشریک مساعی بتواند در جهت پیشبرد اهداف والای دانشگاه آزاد اسلامی استان موثر باشد. ایشان سپس با ارائه آمار و اطلاعات واحدهای دانشگاهی استان و تشریح شرایط آنها به پاره‌ای از مشکلات استان از جمله: تراکم تعداد کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان و مقایسه جذب دانشجویان واحدهای استان در سال 96 نسبت به سال 95 پرداختند و پیشنهاد کردند دو نماینده از این استان، این مشکلات و سایر مسائل را به سازمان محترم مرکزی انعکاس دهند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با بیان اینکه این استان دارای 81 دانشگاه است که 16 دانشگاه مربوط به دانشگاه آزاد اسلامی است گفت:« 12واحد دانشگاهی (اراک، ساوه، خمین،آشتیان،تفرش، نراق ،دلیجان، محلات ، تفرش ،زرندیه ،جاسب و فراهان ) و4 مرکز آموزشی درشهر های مهاجران، آستانه، شازند وخنداب فعالیت دارند.»

در ادامه جلسه اعضای حاضر در جلسه سؤالات و پیشنهادهای خود را مطرح کردند.