اخبارواطلاعیه ها

دیدار دکتر فرهاد رهبر رییس دانشگاه آزاداسلامی با نمایندگی ولی فقیه در استان مرکزی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور

بسط شاخص های اخلاقی رویکردی هدفمند در دانشگاه آزاد اسلامی است

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از ایرنا ، دکتر فرهاد رهبر رییس دانشگاه آزاداسلامی در دیدار نماینده ولی فقیه در استان مرکزی، افزود:« نهادینه کردن تقوا و اخلاق اسلامی در کنار علم و پژوهش راهبردی جدی در این دانشگاه است و تا کنون توفیقات بسیاری در این زمینه حاصل شده است.»

دکتر رهبر گفت:« اشاعه مقدسات اسلامی و مذهب مقدس تشیع محوریت اساسی در نظام تعلیم و پرورش دانشگاه آزاد اسلامی است و اگر کوچکترین شبهه ای در مطالب آموزشی و پرورشی مشاهده شود با متخلفان برخورد قاطع و قانونی می شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور بیان کرد:« بهره گیری از ظرفیت علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد در تولید ثروت و حل مشکلات اقتصادی مردم از دیگر اولویت های این نهاد علمی است.»

نماینده ولی فقیه در استان نیز در این دیدار گفت: «علم آموزی باید با مهارت و روش های هدفمندی که به تولید و درآمدزایی ختم می شود گره بخورد تا در جامعه تاثیر گذار باشد.»

آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی افزود: «دانشگاه آزاد اسلامی می تواند الگویی در پیوند دانشگاه و صنعت باشد و اقتصاد مقاومتی را به شکل عملی و موفق با تبدیل ایده به اشتغال و تولید رقابت پذیر برجسته کند.»

وی با بیان اینکه جذب اساتید‌ و هیات علمی در دانشگاه های کشور باید بر اساس ضوابط قانونی و اسلامی باشد، بیان کرد: «هیچ فردی نباید از کرسی استادی در راستای منافع شخصی و حزبی استفاده کنند و نظام آموزشی باید در این خصوص راه های سوء استفاده  را سد کرده و خاطیان مجازات و حذف شوند.»

شرکت در آیین  تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی  و شرکت در جلسه شورای دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی از دیگر برنامه های رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به این استان بود.