اخبارواطلاعیه ها

بازدید دکتر عباسعلی حیدری سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی و واحد اراک از محل برگزاری اردوی جهادی ناحیه بسیج دانشجویی استان مرکزی

۱۶ شهریور ۱۳۹۶ | ۲۰:۰۱ کد خبر : ۱۸۱۹ اخبار دانشگاه رویداد های مهم

به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک ،در آستانه فرا رسیدن عید سعید غدیر دکتر عباسعلی حیدری سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی و واحد اراک به همراه برخی از معاونان از اردوی جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه های استان مرکزی در بخش خنجین شهرستان فراهان استان مرکزی بازدید کرد.

دکتر حیدری در حاشیه بازدید از اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه های استان مرکزی ضمن تبریک دهه ولایت و عید سعید غدیر و تقدیر از زحمات دانشجویان در گفت‌ و گو با خبرنگار آنا اظهار کرد: « روحیه جهادگری،ایثار و تلاش در دانشجویان بسیجی ستودنی است و برگزاری چنین اردوهایی می تواند علاوه بر حل مشکلات مناطق محروم زمینه کاهش آسیب های اجتماعی را فراهم کند.»

سرپرست واحد اراک با بیان فعالیت های اردوی جهادی که شامل مشاوره حقوقی، مذهبی، ازدواج، خانواده و مشاوره تحصیلی-برگزاری کلاس های آموزشی (خیاطی،قرآن کریم،احکام،ورزشی ،هنری و مهدویت)-اکران فیلم های ارزشی ،طرح ویزیت فرهنگی،برگزاری جشن تکلیف دختران،برگزاری یاد بود شهید مدافع حرم جهادگر محسن حجی ،برگزاری جشن میلاد امام هادی(ع)،برگزاری جشن عید سعید غدیر،برگزاری دعای کمیل در مزار شهدای بخش خنجین شهرستان فراهان و در بحث عمرانی ساخت کامل یک دستگاه منزل مسکونی می باشد را بسیار ارزشمند و انسان دوستانه توصیف کرد و از زحمات برگزارکنندگان این اردوی جهادی تشکر و قدردانی کردند.»

رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی در جمع دانشجویان جهادی ضمن تأکید بر شناسایی دقیق مناطق محروم خدمت به محرومان را عبادت و توفیق الهی دانستند.

وی تصریح کرد: «این اردوی جهادی به همت ناحیه بسیج دانشجویی استان مرکزی با حضور دانشجویان بسیجی دانشگاه های استان به مدت ۱۰ روز در روستا های بخش خنجین شهرستان فراهان استان مرکزی در حال برگزاری است و بیش از ۳5 نفر از دانشجویان خواهر و برادر دانشگاه آزاداسلامی اراک در این طرح مشارکت دارند.»

حضور دانشجویان دانشگاه آزاداسلامی اراک در اردوی جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه های استان مرکزی

ابراهیم ساریخانی مسئول قرارگاه جهادی امام هادی(ع) ناحیه بسیج دانشجویی استان مرکزی ازحضور سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی وهیأت همراه و مساعدت و همراهی دانشگاه آزاداسلامی اراک در برگزاری اردوهای جهادی تقدیر کرد .

ساریخانی در حاشیه این بازدید در گفت ‌و‌گو با خبرنگار آنا گفت:«این اردوی جهادی 10 روزه با حضور 120 نفر ازخواهران و برادران بسیجی دانشگاه های استان مرکزی در روستاهای منطقه خنجین شهرستان فراهان استان مرکزی برپا شده است.»

مسئول قرارگاه جهادی امام هادی(ع) ناحیه بسیج دانشجویی استان مرکزی با بیان اینکه 500 بسته لوازم التحریر‎ تهیه و به محرومان اهداء شده است ،افزود:« این اردوی جهادی در چهار کارگروه مشاوره ،آموزش،فرهنگی واجتماعی وعمرانی فعالیت می کنند.»

ساریخانی هدف از برگزاری اردوی جهادی را خدمت‌رسانی به محرومان، تقویت حس مسئولیت پذیری و ایجاد روحیه همبستگی و اتحاد بین بسیجیان دانست و اظهار کرد: «این حرکت در راستای خودسازی، ایثار، خود باوری در هنگام کمبود امکانات و آمادگی برای ارتقای سطح فکری دانشجویان وزنده نگه داشتن روحیه جهادی همراه با خدمت به ولی نعمتان جمهوری اسلامی ایران می باشد.»